Sovići b.b., 88345 Sovići

+387 63 327 720 - Mirjana Torcello

+385 99 4020 425

+387 63 375 602 - Anđelka Stipić

+385 98 9156 219

+387 39 661 511

Kontaktirajte nas

Sapun od lavande je izvanredan odabir za njegu osjetljive kože sklonu ekcemima. Sapun bogat uljem i hidrolatom lavande u kombinaciji s maslinovim uljem, dugotrajna je zaštita od isušivanja i nadraživanja kože, naročito za vrijeme toplih ljetnih mjeseci i povećanog izlaganja suncu.
Nježan, blag, mirisan... najčešći su epiteti koji krase sapune od ružine vodice. Međutim, manje je poznato da ekstrakt ruže potpomaže regeneraciju kože i kao takav je nezaobilazan sastojak anti-age kozmetike. Sapun od ruže je primjeren za njegu svih tipova kože.
Sapun od cimeta kao sredstvo u borbi protiv celulita! Svojom sposobnošću prodiranja u kožu i poticanja cirkulacije, pomaže u razgradnji i uklanjanju celulita ispod kože. Koristan je za sve vrste kože jer ne nadražuje, a zbog svojih antiseptičnih i antigljivičnih svojstava, primjeren je za redovitu uporabu.
Zbog spojeva kojih skoro da i nema u drugom bilju, iznimno snažnog djelovanja na zacjeljivanje kože, kao i protuupalnog djelovanja, smilje je izuzetno cijenjeno u kozmetici i najviše se rabi u proizvodnji anti-age linija, ali i kao lijek protiv upala, opeklina i ekcema na koži.
Jasmin je biljka čiji miris nadilazi teraputska svojstva. Koristi se već tisućama godina za proizvodnju mirisnih pomada i parfema. Senzualan miris jasmina djeluje antidepresivno i nezaobilazan je u aromaterapiji. Vjeruje se da miris jasmina ima afrodizijačka svojstva.
Jasmin je biljka čiji miris nadilazi teraputska svojstva. Koristi se već tisućama godina za proizvodnju mirisnih pomada i parfema. Senzualan miris jasmina djeluje antidepresivno i nezaobilazan je u aromaterapiji. Vjeruje se da miris jasmina ima afrodizijačka svojstva.
Ružmarin, aromatična biljka u antičko doba vrijednija i od zlata, sa svojim izrazitim antiseptičnim svojstvima, idealan je za čišćenje kože. Regenerira i potiče cirkulaciju, a njegov osebujni miris, krijepi i  pomaže kod glavobolja i umora uzrokovanih stresom.
Izuzetno jaka antioksidacijska i antikancerogena svojstva, ovo voće čini univerzalnim sastojkom koji pomaže poboljšanju i očuvanju ljudskog zdravlja. Tako je šipak, bogat vitaminima i mineralima, našao svoju primjenu i u kozmetici. Sapun od šipka je odličan dodatak u borbi protiv celulita, ali i u borbi protiv bora i starenja stanica kože.
Kava obiluje kofeinom, sastojkom koji uspješno rastvara tvrdokorne stanice celulita. Osim što svojim svojstvima ima višestruke koristi kad se oralno unosi u organizam, kava je odlična kao anticelulitni piling koji uz dodatak maslinovog ulja, nježno čisti i prodire u kožu na najkritičnijim mjestima. Uporaba sapuna od kave pokazuje vidljive rezultate glađe i sjajnije kože već nakon nekoliko primjena.